Despre noi

Home » Despre noi

Cine suntem

O echipă de tineri profesioniști, într-o continuă ascensiune, care își propune, prin identificarea soluțiilor optime, crearea unui climat favorabil, necesar revitalizării sociale, culturale, turistice și educaționale a societății civile.

ASOCIAŢIA CATALEYA /YRIS a luat naștere la data 04.06.2019 şi are sediul în localitatea Rm. Vâlcea, str. Antim Ivireanul, nr.28, județul Vâlcea, înscrisă ANAF Vâlcea, CIF  41342449 pe baza certificatului de înregistrare fiscală seria  12 /A/I/2019.

ASOCIAŢIA CATALEYA /YRIS  este un ONG din Râmnicu Vâlcea, înființată în anul 2019 și are ca scop derularea de acțiuni cu caracter educativ, filantropic.

“Împreună aducem schimbarea!”

Ramona CHIRIȚĂ – Președintele Asociației ”Cataleya & Yris”

Povestea noastră

A ajuta pe alții nu este o muncă, este o chemare

 • Unde a început totul

  În anul 2019, când a luat ființă Asociația Cataleya & Yris.

 • Fiecare campanie contează

  Împreună putem aduce o schimbare!

 • Sunt atât de multe de făcut ...

  Asociația Cataleya / Yris își propune să creeze și să implementeze proiecte și programe în vederea îndeplinirii scopului și realizării obiectivelor propuse pentru a sprijini dezvoltarea culturală, turistică și durabilă a comunităților, dar și a creșterii calității vieții, atât pe plan local, regional, dar și național.

 • Toți oamenii contează

  Asociația derulează din anul 2021 acțiuni de donare haine, încălțăminte cu Seva, Miniprix, București.

 • Marea mișcare

  În anii 2019 și 2020 Asociația a realizat proiecte ce au vizat persoanele defavorizate precum colectarea de alimente și rechizite, oferirea de produse de prim ajutor copiilor defavorizați (lapte praf, scutece, produse de igienă etc.)

 • Există bine în lume

  Suntem aici nu pentru venituri, ci pentru rezultate.

Echipa noastră

Acești oameni minunați fac totul posibil

Partenerii noștri