Ce facem

Home » Ce facem

Scopul, Misiunea și Viziunea noastră

Suntem aici nu pentru venituri, ci pentru rezultate

A
SOCIAŢIA CATALEYA /YRIS  este un ONG din Râmnicu Vâlcea, înființată în 2019 si are ca scop derularea de acțiuni cu caracter educativ, filantropic.

Misiunea noastră este de a iniția, promova, implementa și populariza măsuri de dezvoltare durabilă a localităților și zonelor metropolitane, în scopul creării unor comunități locale responsabile și active sub aspect economic, social, cultural, educațional, turistic și ecologic.

Viziunea Asociației CATALEYA /YRIS  este de a dezvolta o societate matură din punct de vedere educațional, economic, social, cultural, turistic și ecologic. Viziunea noastră, a unor oameni diferiți cu idealuri și filosofii proprii de viață, este legată de valorile fundamentale pe care noi punem preț. Valorile pe care le împărtășim și diversitatea pregătirii profesionale și personale a membrilor Asociației fac realizabile obiectivele acesteia.

 

Realizările noastre

Întotdeauna pare imposibil până reușim să facem

0 Voluntari
0 Proiecte de succes
0 Zile de muncă
0 Familii salvate
0 Oameni mulțumiți

Principalele noastre probleme

Suntem mereu deschiși la ideile și sugestiile dumneavoastră

Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind

Asociația Cataleya / Yris își propune să creeze și să implementeze proiecte și programe în vederea îndeplinirii scopului și realizării obiectivelor propuse pentru a sprijini dezvoltarea culturală, turistică și durabilă a comunităților, dar și a creșterii calității vieții, atât pe plan local, regional, dar și național.