FAQ – Întrebări frecvente

Home » FAQ – Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări

Informații cheie pe care trebuie să le cunoașteți despre organizația noastr

Vreți să aflați mai multe?

Simțiți-vă liber să ne contactați oricând

Misiunea noastră este de a iniția, promova, implementa și populariza măsuri de dezvoltare durabilă a localităților și zonelor metropolitane, în scopul creării unor comunități locale responsabile și active sub aspect economic, social, cultural, educațional, turistic și ecologic.

Viziunea Asociației CATALEYA /YRIS  este de a dezvolta o societate matură din punct de vedere educațional, economic, social, cultural, turistic și ecologic. Viziunea noastră, a unor oameni diferiți cu idealuri și filosofii proprii de viață, este legată de valorile fundamentale pe care noi punem preț. Valorile pe care le împărtășim și diversitatea pregătirii profesionale și personale a membrilor Asociației fac realizabile obiectivele acesteia.

O echipă de tineri profesioniști, într-o continuă ascensiune, care își propune, prin identificarea soluțiilor optime, crearea unui climat favorabil, necesar revitalizării sociale, culturale, turistice și educaționale a societății civile.

ASOCIAŢIA CATALEYA /YRIS a luat naștere la data 04.06.2019 şi are sediul în localitatea Rm. Vâlcea, str. Antim Ivireanul, nr.28, județul Vâlcea, înscrisă ANAF Vâlcea, CIF  41342449 pe baza certificatului de înregistrare fiscală seria  12 /A/I/2019.

ASOCIAŢIA CATALEYA /YRIS  este un ONG din Râmnicu Vâlcea, înființată în anul 2019 și are ca scop derularea de acțiuni cu caracter educativ, filantropic.

Donații online

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Prin transfer bancar:

ASOCIAȚIA CATALEYA / YRIS
CIF: 41243449
IBAN: RO58BTRLRONCRT0500955501
Str. Antim Ivireanu, nr. 28 , Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, România
Email: cataleyayris@yahoo.com
Telefon 0753560995