Bine ați venit pe site-ul Asociației Cataleya & Yris!

Împreună, totul este posibil

O echipă de tineri profesioniști, într-o continuă ascensiune, care își propune, prin identificarea soluțiilor optime, crearea unui climat favorabil, necesar revitalizării sociale, culturale, turistice și educaționale a societății civile.

Voluntariatul este o activitate de interes public, desfășurată din propria inițiativă de orice persoană în folosul altora, fără a pretinde o remuneraţie. Suntem activi 365/12/24! Ne poți contacta oricând pentru a găsi soluții la problemele tale.

Împreună putem aduce o schimbare! Dă o mână de ajutor semenului tău aflat în nevoie. Începe acum! Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind! Orice donație, cât de mică, poate ajuta un caz de care ne ocupăm.

Serviciile și Obiectivele noastre

Misiunea

Misiunea noastră este de a iniția, promova, implementa și populariza măsuri de dezvoltare durabilă a localităților și zonelor metropolitane, în scopul creării unor comunități locale responsabile și active sub aspect economic, social, cultural, educațional, turistic și ecologic.

Evenimente

Asociația Cataleya / Yris își propune să creeze și să implementeze proiecte și programe în vederea îndeplinirii scopului și realizării obiectivelor propuse pentru a sprijini dezvoltarea culturală, turistică și durabilă a comunităților, dar și a creșterii calității vieții, atât pe plan local, regional, dar și național.

Suport

Suntem activi 365/12/24! Ne poți contacta oricând pentru a găsi împreună soluții la problemele tale.
Telefon: 0753560995
E-mail: cataleyayris@yahoo.com
Formular de contact

Donații

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Voluntariat

Folosește parte din timpul tău în folosul celor care au nevoie de ceea ce știi sau poți face tu. Voluntariatul este o activitate de interes public, desfășurată din propria inițiativă de orice persoană în folosul altora, fără a pretinde o remuneraţie.

Soluții

Suntem o echipă de tineri profesioniști, într-o continuă ascensiune, care își propune, prin identificarea soluțiilor optime, crearea unui climat favorabil, necesar revitalizării sociale, culturale, turistice și educaționale a societății civile.

Începe acum! Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind!

Cauzele în care ne implicăm

Noutăți

Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind