Altă cauză

15600 EUR

Campaign Target

2

Donations
Donated 78%
3295 EUR to go

Altă cauză

Voluntariatul este în general considerat o activitate altruistă și are scopul de a promova bunătatea sau de a îmbunătăți calitatea vieții umane. În schimb, această activitate poate produce un sentiment de valoare de sine și respect. Nu există niciun câștig financiar implicat pentru individ. Voluntariatul este, de asemenea, renumit pentru dezvoltarea abilităților, socializare și distracție. Voluntariatul poate avea beneficii pozitive atât pentru voluntar, cât și pentru persoana sau comunitatea deservită. De asemenea, este destinat stabilirii de contacte pentru posibile angajări. Este pentru a ajuta, asista sau servi o altă persoană sau persoane fără plată. Mulți voluntari sunt instruiți în mod special în domeniile în care lucrează, cum ar fi medicină, educație, sau salvare în caz de urgență. Alții servesc la nevoie, cum ar fi ca răspuns la un dezastru natural.

Etiam sodales aliquam massa, sit amet fermentum diam ornare vitae. Praesent dictum nisi nec velit auctor aliquet. Vestibulum vitae pellentesque metus. Aliquam eu mollis lacus. Donec a venenatis odio, blandit ultricies urna. Vestibulum eget odio tortor. Etiam vel tincidunt eros.

Nunc porttitor urna ac nisi faucibus vulputate. Aenean rhoncus convallis urna, vitae rutrum ipsum imperdiet eget. Integer in risus et elit pharetra aliquam. Quisque vulputate eros placerat purus pulvinar euismod. Quisque ut vulputate diam. Phasellus fermentum felis ac justo egestas tincidunt. Phasellus eu rhoncus mi. Quisque sollicitudin in magna id placerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.